Stichting Humanitaire Hulp Gambia op YouTube PDF Afdrukken E-mail

De Stichting op YouTube

Een afbeelding en zeker bewegend zegt soms meer als 1.000 woorden. Tijdens het bezoek van de Stichtingsbesturen van België en Nederland aan Gambia eind 2009 / begin 2010 zijn talrijke filmpjes gemaakt met welke u wij graag willen laten kennismaken. Hiertoe is er voor SHHG een apart YouTube kanaal ingericht wat u HIER kunt vinden.

De eerste filmpjes zijn reeds geplaatst. In interviews met de voorzitter van de Foundation Humanitarian Aid Gambia, de uitvoerende organisatie van de Stichtingen in Gambia, komen diverse lokale bestuursleden aan het woord. Maak kennis met de mens achter het Gambiaanse bestuur maar hoor ook vertellen wat het belang is van het werk wat wordt gedaan. Werk wat niet mogelijk is zonder uw steun!

Veel kijk- en luisterplezier.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in C:\Domains\stichtinghumanitairehulpgambia.be\wwwroot\components\com_sef\cache\shCacheContent.php on line 1136